Optima Shine Car Detailing

Experience the Brilliance

Представљамо линију висококвалитетних производа за његу аутомобила који задовољавају највише захтјеве тржишта.

Линија се састоји од свих неопходних производа за возаче који брину о свом аутомобилу као што су ауто шампон са воском, кокпит спреј, универзално средство за чишћење, средство за чишћење мотора, средство за заштиту гума, заптивач хладњака и чистач точкова.

Производи

Optima Shine Car Detailing

УНИВЕРЗАЛНО СРЕДСТВО ЗА ЧИШЋЕЊЕ

Вишенамјенско средство за чишћење са вишеструким ђеловањем које продире кроз све слојеве прашине, масноће и прљавштине. Уклања прљавштину и мрље са готово свих површина, задржава природну боју површине и оставља освјежавајући мирис.

Више

ЗАПТИВАЧ ХЛАДЊАКА

Врхунски производ за заустављање цурења из расхладних система. Заптива пукотине до 0,9 мм и пропусне прикључке цријева. Производ је сигуран за све врсте металних и алуминијумских хладњака и гријача, не блокира канале хладњака или друге елементе расхладног система.

Више

ЧИСТАЧ ТОЧКОВА

Врхунско професионално средство за чишћење свих врста фелги. Ефикасно уклања остатке прљавштине и онечишћења са цесте као и кочиону прашину. Успјешно чисти и алуминијумске и челичне фелге. Ђелује против корозије, даје сјај, а очишћеним површинама враћа изворну блиставост. Спрјечава промјену боје која настаје усљед дејства остатака кочионе прашине. Чисти и полира алуминијум. Немојте користити на раткапама и пластичним елементима.

Више

СРЕДСТВО ЗА ЗАШТИТУ ГУМА

Средство за његу и заштиту гума чисти и одржава гумене дијелове, одржавајући их еластичним и сјајним. Силиконска емулзија пружа дуготрајну заштиту од блијеђења и пуцања гуме. Антистатичка својства помажу да површина гуме дуже остане глатка. Довољно да заштити око 40 гума.

Више

КОКПИТ СПРЕЈ

Средство на бази природног воска, намијењено за његу унутрашњости возила. Чисти и штити пластичне дијелове унутрашњости возила. Неисполиране бранике, спојлере и гумене дијелове чини сјајним. Не оставља масне трагове. Захваљујући антистатичким својствима, спречава накупљање прашине.

Више

АУТО ШАМПОН СА ВОСКОМ

Ефикасна формула која уклања тврдокорне мрље и ствара заштитни слој од воска. Супер концентрат довољан је за 40 прања.

Више

СРЕДСТВО ЗА ЧИШЋЕЊЕ МОТОРА

Ефикасна формула за чишћење мотора и дијелова аутомобила. Брзо и успјешно уклања уље, масноћу и друга онечишћења са површина

Више