Proizvodi i usluge / Proizvodi / Posebne grupe / Optima Shine Car Detailing

Optima Shine Car Detailing

Experience the Brilliance

Predstavljamo liniju visokokvalitetnih proizvoda za njegu automobila koji zadovoljavaju najviše zahtjeve tržišta.

Linija se sastoji od svih neophodnih proizvoda za vozače koji brinu o svom automobilu kao što su auto šampon sa voskom, kokpit sprej, univerzalno sredstvo za čišćenje, sredstvo za čišćenje motora, sredstvo za zaštitu guma, zaptivač hladnjaka i čistač točkova.

Proizvodi

Optima Shine Car Detailing

UNIVERZALNO SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE

Višenamjensko sredstvo za čišćenje sa višestrukim djelovanjem koje prodire kroz sve slojeve prašine, masnoće i prljavštine. Uklanja prljavštinu i mrlje sa gotovo svih površina, zadržava prirodnu boju površine i ostavlja osvježavajući miris.

Više

SREDSTVO ZA ČIŠĆENJE MOTORA

Efikasna formula za čišćenje motora i dijelova automobila. Brzo i uspješno uklanja ulje, masnoću i druga onečišćenja sa površina

Više

ZAPTIVAČ HLADNJAKA

Vrhunski proizvod za zaustavljanje curenja iz rashladnih sistema. Zaptiva pukotine do 0,9 mm i propusne priključke crijeva. Proizvod je siguran za sve vrste metalnih i aluminijumskih hladnjaka i grijača, ne blokira kanale hladnjaka ili druge elemente rashladnog sistema.

Više

AUTO ŠAMPON SA VOSKOM

Efikasna formula koja uklanja tvrdokorne mrlje i stvara zaštitni sloj od voska. Super koncentrat dovoljan je za 40 pranja.

Više

SREDSTVO ZA ZAŠTITU GUMA

Sredstvo za njegu i zaštitu guma čisti i održava gumene dijelove, održavajući ih elastičnim i sjajnim. Silikonska emulzija pruža dugotrajnu zaštitu od blijeđenja i pucanja gume. Antistatička svojstva pomažu da površina gume duže ostane glatka. Dovoljno da zaštiti oko 40 guma.

Više

KOKPIT SPREJ

Sredstvo na bazi prirodnog voska, namijenjeno za njegu unutrašnjosti vozila. Čisti i štiti plastične dijelove unutrašnjosti vozila. Neispolirane branike, spojlere i gumene dijelove čini sjajnim. Ne ostavlja masne tragove. Zahvaljujući antistatičkim svojstvima, sprečava nakupljanje prašine.

Više

ČISTAČ TOČKOVA

Vrhunsko profesionalno sredstvo za čišćenje svih vrsta felgi. Efikasno uklanja ostatke prljavštine i onečišćenja sa ceste kao i kočionu prašinu. Uspješno čisti i aluminijumske i čelične felge. Djeluje protiv korozije, daje sjaj, a očišćenim površinama vraća izvornu blistavost. Sprječava promjenu boje koja nastaje usljed dejstva ostataka kočione prašine. Čisti i polira aluminijum. Nemojte koristiti na ratkapama i plastičnim elementima.

Više