Производи и услуге / Услуге / Тол Блендинг

Тол Блендинг

У року од 24х производ који желите

Заједно долазимо до најбољих решења

Глобализација има изузетно велики утицај на брзо растуће међународне компаније/брендове у погледу експанзије на нова тржишта.
Рафинерија уља Модрича нуди познатим међународним брендовима мазива јединствену прилику производње њихових производа у својим погонима, на глобално гледајући, изузетно атрактивној стратешкој локацији.

Осигурајте позиционирање на тржишту уз toll блендинг рафинерије Модрича

Контакт

Блендинг услуге

Висококвалитетна технологија и 80 година искуства

icon

Блендинг центар

Блендинг центар у нашој фабрици, нуди оптимална инжењерска решења и maximalan квалитет производње, а локација наше фабрике у срцу Европе, омогућава нашим партнерима лакши и бржи приступ тржиштима са огромном потражњом за мазивима као што су Европска унија и земље Скандинавије, Руска Федерација, Азија и Сјеверна Африка.

icon

Сектор за истраживање и развој

Наше високо квалификовано особље у Сектору за истраживање и развој производа нуде нашим партнерима комплетне консултантске услуге, док се у савремено опремљеној лабораторији врши преко 200 различитих физичко-хемијских, механичких и електричних испитивања.

icon

Партнерство

Увијек смо у потрази за успостављањем нових међународних партнерстава, а нашим партнерима нудимо оптимална решења за складиштење у нашим објектима.

Производни процес

Постани наш партнер

У циљу пружања што бољег квалитета и приступа купцима, покренули смо нови канал комуникације.

Пиши нам