Производи и услуге / Услуге / Привате Лабел

Привате Лабел

Надограђујемо Ваше пословање уз одговарајућа рјешења

О нама

Рафинерија уља Модрича је један од кључних играча у производњи мазива у регији и југоисточној Европи са више од 70 година искуства, традиције и увијек међу првима по иновацијама. Водећи смо произвођач висококвалитетних моторних и индустријских мазива у Босни и Херцеговини, Србији, Хрватској и земљама региона.
Наша мазива доступна су у 16 земаља широм свијета, укључујући тржиште Европске уније, Руске Федерације, Азије и Сјеверне Африке.

Желите ли више информација?

Контакт

Предности приватне робне марке

Висококвалитетна технологија под вашим именом

icon

Сервис

Као дио сталне подршке нашим партнерима, можемо понудити рјешење Привате лабел према захтјевима наших партнера.

icon

Подршка

Наш техничко-стручни, продајни и маркетиншки тим водиће вас кроз цијели процес Привате лабел. Као искусан произвођач нудимо висок ниво стручности у погледу формулације производа, производње и дистрибуције, уз веома широк асортиман производа.
Вођени великим искуством из области подмазивања и понашању мазива у експлоатацији, те пратећи све свјетске трендове из области подмазивања у стању смо задовољити све захтјеве купаца.

icon

Сигурност

Посједовање савремених производних погона великог капацитета и изузетно опремљене лабораторије акредитоване по свјетским стандардима омогућавају нам да нашим клијентима понудимо висококвалитетне производе уз флексибилну доставу и широк асортиман паковања доступан било гд‌је у свијету.

icon

Квалитет

Осигурање високог квалитета производа је наш основни задатак о чему говори посједовање свих сертификата из области управљања квалитетом, испуњавања еколошких захтјева, те посједовање најважнијих одобрења најпознатијих свјетских произвођача мотора и опреме.

Поставите свој властити портфолио мазива приватне робне марке!

Испробајте нас једноставни онлине алат.

Производи за путничка возила

Производи за мале моторе

Производи за комерцијална возила

Производи за механизацију

Производи за индустрију

Производи за бродске моторе

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Постани наш партнер

У циљу пружања што бољег квалитета и приступа купцима, покренули смо нови канал комуникације.

Пиши нам