Компанија препознатљивог имиџа

Рафинерија уља Модрича представља реномираног и највећег произвођача мазива и функционалних течности у југоисточном дијелу Европе и равноправног произвођача мазива са најпознатијим европским и свјетским брендовима у индустрији мазива.

Основу за то представљају властита производња и најсавременија постројења за производњу мазива, те развојни тим и лабораторијска контрола производа, као чувари квалитета и гаранције производа.

Познати бренд своју позицију на домаћем, регионалном и иностраном тржишту сачувао је захваљујући стратешком раду на усавршавању технологије и проширењу асортимана висококвалитетних производа који испуњавају све строжије европске и свјетске норме и спецификације.

Користимо опсежно знање о свим категоријама производа како бисмо нашим партнерима омогућили увид у нове трендове и тржишта мазива и тиме што боље задовољили потребе својих купаца.

Дистрибутери

Више од 60 година традиције, уз најсавременију технологију производње, гаранција су квалитета и лидерске позиције на домаћем тржишту.

Производи рафинерије уља Модрича признати су регионални брендови, а пласирају се на више од 16 иностраних тржишта

Више

Наша визија

Рафинерија уља Модрича и у 2018. години наставља са модернизацијом производних процеса и опреме.

У циљу обезбјеђивања стабилности у раду и несметаној производњи хидрокрекованих базних уља планирана је потпуна замјена филтера и пратеће опреме на постројењу депарафинације.

Развој рафинерије Модрича

Рафинерија уља Модрича представља реномираног и највећег произвођача хидрокрекованих базних уља, мазива и функционалних течности у југоисточном д‌јелу Европе и равноправног произвођача мазива са најпознатијим европским и свјетским брендовима у индустрији мазива.