Kompanija prepoznatljivog imidža

Rafinerija ulja Modriča predstavlja renomiranog i najvećeg proizvođača maziva i funkcionalnih tečnosti u jugoistočnom dijelu Evrope i ravnopravnog proizvođača maziva sa najpoznatijim evropskim i svjetskim brendovima u industriji maziva.

Osnovu za to predstavljaju vlastita proizvodnja i najsavremenija postrojenja za proizvodnju maziva, te razvojni tim i laboratorijska kontrola proizvoda, kao čuvari kvaliteta i garancije proizvoda. 

Poznati brend svoju poziciju na domaćem, regionalnom i inostranom tržištu sačuvao je zahvaljujući strateškom radu na usavršavanju tehnologije i proširenju asortimana visokokvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju sve strožije evropske i svjetske norme i specifikacije.

Koristimo opsežno znanje o svim kategorijama proizvoda kako bismo našim partnerima omogućili uvid u nove trendove i tržišta maziva i time što bolje zadovoljili potrebe svojih kupaca.

Naša vizija

Rafinerija ulja Modriča i u 2018. godini nastavlja sa modernizacijom proizvodnih procesa i opreme.

U cilju obezbjeđivanja stabilnosti u radu i nesmetanoj proizvodnji hidrokrekovanih baznih ulja planirana je potpuna zamjena filtera i prateće opreme na postrojenju deparafinacije.

Razvoj rafinerije Modriča

Rafinerija ulja Modriča predstavlja renomiranog i najvećeg proizvođača hidrokrekovanih baznih ulja, maziva i funkcionalnih tečnosti u jugoistočnom djelu Evrope i ravnopravnog proizvođača maziva sa najpoznatijim evropskim i svjetskim brendovima u industriji maziva.