Proizvodi i usluge / Usluge / Toll Blending

Toll Blending

48 sati je dovoljno da napravimo mazivo po vašoj recepturi.

Zajedno dolazimo do najboljih rešenja

Globalizacija ima izuzetno veliki uticaj na brzo rastuće međunarodne kompanije/brendove u pogledu ekspanzije na nova tržišta.
Rafinerija ulja Modriča nudi poznatim međunarodnim brendovima maziva jedinstvenu priliku proizvodnje njihovih proizvoda u svojim pogonima, na globalno gledajući, izuzetno atraktivnoj strateškoj lokaciji.

Osigurajte pozicioniranje na tržištu uz toll blending rafinerije Modriča

Kontakt

Blending usluge

Visokokvalitetna tehnologija i 80 godina iskustva

icon

Blending centar

Blending centar u našoj fabrici, nudi optimalna inženjerska rešenja i maximalan kvalitet proizvodnje, a lokacija naše fabrike u srcu Evrope, omogućava našim partnerima lakši i brži pristup tržištima sa ogromnom potražnjom za mazivima kao što su Evropska unija i zemlje Skandinavije, Ruska Federacija, Azija i Sjeverna Afrika.

icon

Sektor za istraživanje i razvoj

Naše visoko kvalifikovano osoblje u Sektoru za istraživanje i razvoj proizvoda nude našim partnerima kompletne konsultantske usluge, dok se u savremeno opremljenoj laboratoriji vrši preko 200 različitih fizičko-hemijskih, mehaničkih i električnih ispitivanja.

icon

Partnerstvo

Uvijek smo u potrazi za uspostavljanjem novih međunarodnih partnerstava, a našim partnerima nudimo optimalna rešenja za skladištenje u našim objektima.

Proizvodni proces

Postani naš partner

U cilju pružanja što boljeg kvaliteta i pristupa kupcima, pokrenuli smo novi kanal komunikacije.

Piši nam