Моторна уља и мазива

Моторна уља и мазива / Производи за мале моторе

Филтери

Врсте производа

Моторна уља
Уља за мјењаче и диференцијале
Уља за кочионе системе
Течности за хлађења
Масти
Сервисни производи

Врсте уља

Минерална
Полусинтетичка
Синтетичка
Специјалне течности

Паковања

0.10L
0.25L
0.5L
1L
2L
4L
5L
10L
20L
200L
1000L
0.4kg
0.85kg
3kg
18kg
180kg

Специјалне групе

Optima Shine Car Detailing
Африка
Руска Федерација

MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50

Висококвалитетно полусинтетичко моторно уље које се користи за подмазивање модерних четворотактних мотора мотоцикала. Намијењено је за моторе код којих се користи исто уље за мотор и мјењач. Ово уље изузетно добро подмазује у свим условима експлоатације од градске вожње до свих врста брзинских такмичења на пистама и отвореним путевима.

Више

DVOTAKTOL БИО

Dvotaktol Био је еколошки погодно, потпуно биолошки разградиво уље за подмазивање свих типова двотактних мотора. Формулисано је искључиво на бази синтетичких компоненти и адитива. Намијењен је за подмазивање свих типова двотактних мотора без обзира да ли се подмазују претходно припремљеном мјешавином уља и бензина или из посебног резервоара за уље. Припрема мјешавине врши се према […]

Више

DVOTAKTOL

Минерално моторно уље намијењено за подмазивање двотактних бензинских мотора уграђених у мотоцикле, мопеде, моторне тестере, пољопривредне машине и сличне уређаје који користе мјешавину уља са бензином. Припрема мјешавине је у складу са препоруком произвођача мотора, а креће се од 2% па навише.

Више

DVOTAKTOL RACING

Потпуно синтетичко уље, намијењено за подмазивање модерних тркачких двотактних мотора са ваздушним или воденим хлађењем. Погодно је за све типове двотактних мотора уграђених у мотоцикле, мопеде, картинг возила, ванбродске моторе и сл. уређаје без обзира да ли се подмазује претходно припремљеном мјешавином уља и бензина или из посебног резервоара за уље. Припрема мјешавине врши се […]

Више

DVOTAKTOL SINT

Потпуно синтетичко уље намијењено за подмазивање двотактних мотора нове генерације уграђених у мотоцикле, ванбродске моторе, моторне тестере, косилице и сличне уређаје који користе мјешавину уља са високо-октанским бензином. Припрема мјешавине врши се према препоруци произвођача мотора или према препоруци датој на етикети производа.

Више

СПЕЦИЈАЛНО УЉЕ ЗА КОСИЛИЦЕ SAE 30

Веома квалитетно моторно уље намијењено за подмазивање четворотактних мотора нове генерације, уграђених у косилице и сличне машине које константно раде при високом броју обртаја, а имају хлађење мотора са ваздухом и уљем.

Више