Proizvodi i usluge

Proizvodi / Proizvodi za male motore

Filteri

Tipovi proizvoda

Motorna ulja
Ulja za mjenjače i diferencijale
Ulja za kočione sisteme
Tečnosti za hlađenja
Masti
Servisni proizvodi

Vrste ulja

Sintetička
Polusintetička
Mineralna
Specijalne tečnosti

Pakovanja

0.10L
0.25L
0.5L
1L
2L
4L
5L
10L
20L
200L
1000L
0.4kg
0.85kg
3kg
18kg
180kg

Specijalne grupe

Optima Shine Car Detailing
Afrika
Ruska Federacija

MOTOTAKTOL RACING 4T SAE 15W-50

Visokokvalitetno polusintetičko motorno ulje koje se koristi za podmazivanje modernih četvorotaktnih motora motocikala. Namijenjeno je za motore kod kojih se koristi isto ulje za motor i mjenjač. Ovo ulje izuzetno dobro podmazuje u svim uslovima eksploatacije od gradske vožnje do svih vrsta brzinskih takmičenja na pistama i otvorenim putevima.

Više

DVOTAKTOL BIO

Dvotaktol Bio je ekološki pogodno, potpuno biološki razgradivo ulje za podmazivanje svih tipova dvotaktnih motora. Formulisano je isključivo na bazi sintetičkih komponenti i aditiva. Namijenjen je za podmazivanje svih tipova dvotaktnih motora bez obzira da li se podmazuju prethodno pripremljenom mješavinom ulja i benzina ili iz posebnog rezervoara za ulje. Priprema mješavine vrši se prema […]

Više

DVOTAKTOL

Mineralno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje dvotaktnih benzinskih motora ugrađenih u motocikle, mopede, motorne testere, poljoprivredne mašine i slične uređaje koji koriste mješavinu ulja sa benzinom. Priprema mješavine je u skladu sa preporukom proizvođača motora, a kreće se od 2% pa naviše.

Više

DVOTAKTOL RACING

Potpuno sintetičko ulje, namijenjeno za podmazivanje modernih trkačkih dvotaktnih motora sa vazdušnim ili vodenim hlađenjem. Pogodno je za sve tipove dvotaktnih motora ugrađenih u motocikle, mopede, karting vozila, vanbrodske motore i sl. uređaje bez obzira da li se podmazuje prethodno pripremljenom mješavinom ulja i benzina ili iz posebnog rezervoara za ulje. Priprema mješavine vrši se […]

Više

DVOTAKTOL SINT

Potpuno sintetičko ulje namijenjeno za podmazivanje dvotaktnih motora nove generacije ugrađenih u motocikle, vanbrodske motore, motorne testere, kosilice i slične uređaje koji koriste mješavinu ulja sa visoko-oktanskim benzinom. Priprema mješavine vrši se prema preporuci proizvođača motora ili prema preporuci datoj na etiketi proizvoda.

Više

SPECIJALNO ULJE ZA KOSILICE SAE 30

Veoma kvalitetno motorno ulje namijenjeno za podmazivanje četvorotaktnih motora nove generacije, ugrađenih u kosilice i slične mašine koje konstantno rade pri visokom broju obrtaja, a imaju hlađenje motora sa vazduhom i uljem.

Više