Proizvodi i usluge / Usluge / Private label

Private label

Nadograđujemo Vaše poslovanje uz odgovarajuća rješenja

O nama

Rafinerija ulja Modriča je jedan od ključnih igrača u proizvodnji maziva u regiji i jugoistočnoj Evropi sa više od 70 godina iskustva, tradicije i uvijek među prvima po inovacijama. Vodeći smo proizvođač visokokvalitetnih motornih i industrijskih maziva u Bosni i Hercegovini, Srbiji, Hrvatskoj i zemljama regiona.
Naša maziva dostupna su u 16 zemalja širom svijeta, uključujući tržište Evropske unije, Ruske Federacije, Azije i Sjeverne Afrike.

Želite li više informacija?

Kontakt

Prednosti privatne robne marke

Visokokvalitetna tehnologija pod vašim imenom

icon

Servis

Kao dio stalne podrške našim partnerima, možemo ponuditi rješenje Private label prema zahtjevima naših partnera.

icon

Podrška

Naš tehničko-stručni, prodajni i marketinški tim vodiće vas kroz cijeli proces Private label. Kao iskusan proizvođač nudimo visok nivo stručnosti u pogledu formulacije proizvoda, proizvodnje i distribucije, uz veoma širok asortiman proizvoda.
Vođeni velikim iskustvom iz oblasti podmazivanja i ponašanju maziva u eksploataciji, te prateći sve svjetske trendove iz oblasti podmazivanja u stanju smo zadovoljiti sve zahtjeve kupaca.

icon

Sigurnost

Posjedovanje savremenih proizvodnih pogona velikog kapaciteta i izuzetno opremljene laboratorije akreditovane po svjetskim standardima omogućavaju nam da našim klijentima ponudimo visokokvalitetne proizvode uz fleksibilnu dostavu i širok asortiman pakovanja dostupan bilo gdje u svijetu.

icon

Kvalitet

Osiguranje visokog kvaliteta proizvoda je naš osnovni zadatak o čemu govori posjedovanje svih sertifikata iz oblasti upravljanja kvalitetom, ispunjavanja ekoloških zahtjeva, te posjedovanje najvažnijih odobrenja najpoznatijih svjetskih proizvođača motora i opreme.

Postavite svoj vlastiti portfolio maziva privatne robne marke!

Isprobajte nas jednostavni online alat.

Proizvodi za putnička vozila

Proizvodi za male motore

Proizvodi za komercijalna vozila

Proizvodi za poljoprivrednu mehanizaciju

Proizvodi za industriju

Proizvodi za brodske motore

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Postani naš partner

U cilju pružanja što boljeg kvaliteta i pristupa kupcima, pokrenuli smo novi kanal komunikacije.

Piši nam