Моторна уља и мазива

Моторна уља и мазива / Производи за индустрију

Филтери

Врсте производа

Циркулишућа уља
Редукциона уља
Уља за обраду метала
Хидраулична уља
Клизна уља
Масти
Турбинска уља
Компресорска уља
Остали производи

Врсте уља

Минерална
Полусинтетичка
Синтетичка
Специјалне течности

Паковања

0.10L
0.25L
0.5L
1L
2L
4L
5L
10L
20L
200L
1000L
0.4kg
0.85kg
3kg
18kg
180kg

Специјалне групе

Optima Shine Car Detailing
Африка
Руска Федерација

TRAFOMOL SPECIJAL

Трафомол специјал је инхибирано трансформаторско уље с високом диелектричком чврстоћом, одговарајућом специфичном топлотом и топлотном проводљивошћу. Произведено је од специјално рафинисаног базног уља високог степена чистоће и инхибитора оксидације. Примјењује се код изоловања и хлађења разних електричних погонских средстава у првом реду трансформатора, прекидача, пригушница, уљних каблова, итд.

Више

TRAFOMOL

Трафомол је неинхибирано изолационо уље за трансформаторе, произведено од специјално рафинисаног базног уља високог степена чистоће. Одликује се високом диелектричком чврстоћом, одговарајућом специфичном топлотом и топлотном проводљивошћу. Налази примјену код изоловања и хлађења разних електричних погонских средстава у првом реду трансформатора, прекидача, пригушница, уљних каблова, итд.

Више

TRANSTERM 2000

ТРАНСТЕРМ 2000 је уље за пренос топлоте, произведено од уско сјечених фракција хидрокрекованих базних уља парафинске основе. Препоручује се као средство за пренос топлоте у затвореним системима за гријање при радним температурама од -10°C до 320°C. Уље посједује веома изражену термичку стабилност, високу специфичну топлоту и топлотну проводљивост, те мали коефицијент топлотне експанзије, што узрокује […]

Више

ULJE ZA OPLATE UP-15

Уље за оплате је веома квалитетно уље које садржи адитиве за побољшање приоњивости. Примјењује се као средство за премазивање челичних, дрвених и сличних оплата (калупа) код производње бетона. Уље за оплате обезбјеђује лако одвајање бетона од оплате при чему бетонске површине остају глатке.

Више

ULJE ZA KALUPE ISO VG: 200

Уље за калупе добија се од солвентног базног уља и адитива за побољшање прионљивости. Користи се као средство за подмазивање калупа за производњу гас бетона (сипорекса) и сличних производа. Уље посједује веома изражену способност пријањања и добро раздвајање гас бетона (сипорекса) од калупа.

Више

ULJE ZA KALUPE ISO VG: 150

Уље за калупе добија се од солвентног базног уља и адитива за побољшање прионљивости. Користи се као средство за подмазивање калупа за производњу гас бетона (сипорекса) и сличних производа. Уље посједује веома изражену способност пријањања и добро раздвајање гас бетона (сипорекса) од калупа.

Више

HIDROLUBE HPM-S

Хидролубе ХПМ-С је флуид произведен од синтетских компоненти, воде, бактерицида и фунгицида. Хидролубе ХПМ-С примјењује се као хидраулични медиј за пренос снаге у системима који користе водени раствор, као што су подграде при јамској експлоатацији угља. Зависно од услова експлоатације, водени раствор се припрема у концентрацији од 3-5 %.

Више

HIDROLUBE HPM

Хидролубе ХПМ је полусинтетско емулзионо уље произведено од квалитетних базних уља и емулгатора, уз додатак бактерицида и фунгицида. Хидролубе ХПМ се примјенује као хидраулични медиј за пренос снаге у системима који користе емулзије, као што су хидрауличне подграде при јамској експлоатацији угља, као и за пуњење самосталних хидрауличних стубова. У зависности од услова експлоатације припрема […]

Више

TESTEROL BIO

Тестерол Био је еколошки погодно, потпуно биолошки разградиво уље за подмазивање ланаца моторних тестера. Формулисано је на бази изузетно стабилних естерских уља. Одликује се добрим перформансним карактеристикама и добром биоразградивошћу. Намијењено је за подмазивање свих типова моторних тестера.

Више

TESTEROL 100

Тестерол 100 је веома квалитетно минерално уље намијењено за подмазивање ланаца моторних тестера  различитих  произвођача  које раде при тешким условима. Одликује се добром приоњљивошћу и добрим ниско-температурним својствима, које му омогућавају примјену у зимским условима. Обезбјеђује изванредну заштиту од корозије и хабања.

Више